+387 33 770 600 gastroid@gastroid.ba
Select Page
Slobodan Kakuća

Slobodan Kakuća

Trener

Impozantnih 40 godina iskustva u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Od konobara, barmena do rukovodioca Službe za hranu i piće i profesora praktične nastave. Od početaka davne 1973. godine u Bristolu do 2014. u Holiday Innu, još je aktivan, pun snage i znanja koje i dalje revnosno prenosi. Govori ruski i engleski jezik.

Envera Mulaomerović

Envera Mulaomerović

Trenerica

Od kuhinje, preko posluge u sobi do glavne domaćice hotela, gospođa Envera nosi zavidno iskustvo iz branše. Skoro 30 godina rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu čini je stručnjakom u obukama za domaćice hotela.

Suvad Dizdar

Suvad Dizdar

Trener

VKV slastičar, šef slastičarne Hotela Bristol, Hotela Europa i stručni nastavnik praktične nastave u ugostiteljskoj školi u Sarajevu samo su neke od radnih stanica ovog profesionalca sa preko 35 godina iskustva u polju slastičarstva.

Zaim Višnjić

Zaim Višnjić

Trener

Od šefa sale, direktora hotela do rukovodioca i vlasnika restorana. Kao profesor ugostiteljstva i usluživanja i dalje aktivno prenosi stečeno znanje kao neupitni stručnjak sa preko 35 godina radnog iskustva. Govori njemački, engleski i italijanski jezik.

Miroslav Bilić

Miroslav Bilić

Trener

Srebrenih 50 godina iskustva u branši. Kao tehnolog i vrtsan poznavalac hotelijerstva i ugostiteljstva, projektant kuhinja i ugostiteljskih objekata, direktor više hotela. Gotovo da nema ugostiteljskog objekta u Sarajevu i okolici kojem nije dao svoj pečat. Neprikosnoveni stručnjak svog zanata. Govori više stranih jezika – francuski, italijanski, engelski i njemački.

Denis Memić

Denis Memić

Trener

Iskustvo iz preko 300 poslovnih edukacija osoblja, polaznika, team buildinga i brand managera u ugostiteljskim objektima širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Turske i Austrije. Od bar menadžera i vrsnog poznavaoca svih mješavina pića do profesionalca u prenošenju stečenog znanja. Govori engleski jezik.

Fatima Mačković

Fatima Mačković

Trenerica

Specijalistkinja za gastronomiju, gastro menadžerica i kvalificirana HACCP menadžerica. Dugogodišnje iskustvo u struci u inostranstvu i u zemlji (OMV, Gazprom). Veliko znanje iz branše i prakse daje joj kvalitete vrhunskog stručnjaka u svom polju. Tečno govori njemački jezik.

Mirza Softić

Mirza Softić

Trener

Dvadesetogodišnje kulinarsko iskustvo iz prestižnih BH restorana oblikovalo je ovog mladog čovjeka u stručnjaka koji sa zadovoljstvom prenosi kulinarsko znanje. Trenutno zaposlen kao šef kuhinje u Coloselum Clubu Sarajevo. Tečno govori engleski jezik.

Maid Mujić

Maid Mujić

Trener

Hoteli Holiday Inn, Hollywood, Hills, Eden, Garden City i restoran Velika bašta su mjesta gdje se Maid oblikovao kao profesionalac u kuhinji. Svoje bogato znanje aktivno prenosi na obukama kroz praktičan rad.

Daniel Škrba

Daniel Škrba

Trener

Zavidno međunarodno iskustvo, od Floride, preko kruzera, do Beograda, Tuzle i Sarajeva. Od menadžera za hranu i piće do vrhunskog šefa kuhinje koji samouvjereno priprema i otvara hotele za 3 najveće kompanije u svijetu, poput Hotela Marriot Courtyard. Tečno govori engleski i španski jezik.

Adis Doljančić

Adis Doljančić

Trener

Mlad i uspješan, s višegodišnjim iskustvom pomoćnog i glavnog kuhara u profesionalnim kuhinjama sarajevskih hotela i restorana (4 sobe gospođe Safije, restoran Lovac, Hotel Art, restoran Maroko). Koristi svaku priliku da usavrši znanje i vjerno ga prenese svima koji su željni učenja. Govori engleski jezik.

Almir Golubović

Almir Golubović

Trener

25 godina u hotelijerstvu i ugostiteljstvu: od konobara, šefa sale do menadžera restorana, od Njemačke do Bosne i Hercegovine. Ovo iskustvo je profiliralo Almira kao stručnjaka spremnog i voljnog da stečeno znanje prenese dalje. Govori njemački, ima znanje engleskog i španskog jezika.

Peđa Skopljak

Peđa Skopljak

Trener

Od ličnog batlera velikim holivudskim imenima, preko posluživanja do menadžera i vlasnika ugostiteljskih objekata sa preko 20 godina iskustva ovaj skromni ugostitelj se profiliše i kao vrstan poznavalac vina. Bez puno priče i s puno iskustva iz branše rado prenosi znanje kroz praksu. Govori engleski jezik.

Aida Bešić – Delić

Aida Bešić – Delić

Trenerica

Dugogodišnje iskustvo u radu u međunarodnim organizacijama uvelo je Aidu u novu branšu uslužnih djelatnosti gdje kroz kratak period rada postiže iznimne rezultate u polju ugostiteljstva kao vlasnica apartmana. Od obučavanja osoblja do menadžerskih poslova u branši spremna je da stečeno znanje prenese dalje kroz praksu. Aktivno govori engleski i njemački jezik.

Benjamin Bećiragić

Benjamin Bećiragić

Trener

20 godina iskustva na pozicijama barmena, poslužitelja do voditelja velikih objekata i poznatih restorana i hotela poput Zenice, Dubrovnika i drugih. Veliko hotelijersko i ugostiteljsko iskustvo je pomoglo Benjaminu da se pronađe u poslastičarstvu i profiliše kao specijalista za pravljenje velikih svadbenih i ostalih torti. Govori engleski i njemački jezik.