04 Apr 2018

Prezentacije za partnere Gastroid centra

U organizaciji Gastroida Centra za obuke u ugostiteljstvu, a uz podršku projekta “Prilikaplus”, Švicarske ambasade u BiH i firme Tofi, u Mostaru je 27. februara 2018. godine u hotelu Eden i Banja Luci 12. Marta 2018. godine na UPS-u predstavljen rad Gastroid Centra, kao i mogućnosti međusobne saradnje sa ugostiteljima Hercegovačkog i Banjalučkog regiona.

Događaju su prisustvovali predstavnici iz 15 ugostiteljsko-turističkih privreda iz Hercegovine i Banja Luke. Prednosti međusobne dugoročne saradne ugostiteljsko-turističkih privreda s Gastroid centrom se ogledaju u pronalaženju i obuci adekvatnog radnog kadra za kojim postoji velika potražnja zahvaljujući kontinuiranom rastu i razvoju turizma u Hercegovačkoj i Banjalučkoj regiji.

Posebno je stavljen naglasak na osvježavanje i osavremenjavanje praktičnih znanja i vještina već zaposlenih u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Najavljen je i sličan događaj koji će se održati u Banjaluci, 12. marta ove godine, a u planu je da Gastroid proširi saradnju na još desetak regionalnih centara u BiH.

Leave a Reply